Overblijven


Organisate

De overblijf bij ons op school wordt geregeld door vrijwilligers. Zij hebben diverse cursussen gevolgd en certificaten behaald om de overblijf goed te kunnen organiseren. 
 
Jagerskreek
Vlasdreef
Sabrina van Dorst Nina Rademacker
Sandra Hodge Simone Woerdenbach
  Sandra Groeneveld
   
Kosten
Voor de overblijf betaalt u €2,- per keer. Iedere maandagochtend kunt u een strippenkaart kopen. Er is keuze uit vijf strippen voor €10,- of tien strippen voor €20,-. 
 

Werkwijze

Iedere morgen kan uw kind zijn of haar brooddoos en drinken, allebei voorzien van naam, in de overblijfkoelkast zetten. Als uw kind in de onderbouw zit kunt u zijn of haar naam op de lijst bij de klas opschrijven. In de bovenbouw regelen de kinderen dit zelf. De kleuters en groep 3 en 4 worden vijf minuten voor het einde van de schooltijd uit de klas gehaald en naar de overblijf gebracht. Hier wassen zij hun handen en wordt er gezellig met elkaar gegeten. De bovenbouwleerlingen lopen zelf naar de overblijf. Na het eten wordt er buiten gespeeld. Bij slecht weer maken wij gebruik van de gymzaal of wordt er gespeeld in het overblijflokaal. Alle kinderen krijgen een klein snoepje en 's zomers trakteren wij wel eens op een ijsje. 
 

Overblijfgeld

Van het overblijfgeld worden (speel-)materialen voor de overblijf gekocht en de vrijwilligers krijgen een vrijwilligersvergoeding. De rest van het geld komt ten goede aan de kinderen en de school. Het afgelopen jaar is dat bijvoorbeeld gegaan naar:
  • De bibliotheek op school
  • Nieuwe prullenbakken voor het scheiden van afval 
  • De schoolfilm op deze website
Kortom.... het geld wordt goed besteed!